Fint och inspirerande besök på vårt styrelsemöte och klubbmöte ikväll. Distriktsguvenör Annika Skoglund och assisterande guvernör Monica Hultberg deltog på våra möten och det de hade att berätta var både intressant och inspirerande för oss att höra.

Årets Rotary tema "Create hope in the world" är bestämt av Rotarys internationella president Gordon Mc Inally. Vår guvenör har mottot DEI - Från ord till handling. Här kan du läsa mer i distriktets verksamhetsplan.  Rotarys vision är "En värld där människor förenas och agerar för att skapa en bestående förändring - över hela planeten, i våra samhällen och i oss själva".
Följande är de beslutade speciella fokusområden under året:
  1. Vårt fredsbefrämjande arbete ska fortsätta
  2. Psykisk ohälsa
  3. Projekt
  4. Stöd till och utveckling av klubbar
Rotary är involverad i många olika verksamheter runt om i världen - det finns 1,4 miljoner medlemmar. Tillsammans kan vi verkligen göra skillnad. En verksamhet som är nära målet är att utrota polio - Polio+ - läs gärna mer här.
Nu ser vi fram emot ett engagerande och kul Rotary år. Är du nyfiken - välkommen att höra av dig och delta på våra möten.

Följ oss gärna på vår facebooksida