I veckan hade S:t Nicolai Rotaryklubb sitt sista klubbmöte får detta Rotaryåret. Som vanligt var vi på Dannegården där vi har våra måndagsmöten.
För första gången på veckor spöregnade det, men det var inte dåligt tecken för medlemmarna. Under uppsluppen och glad stämning åt vi gemensam middag och när kaffet och efterrätten avnjutits var det dags för kvällens höjdpunkt presidentskiftet.
Under verksamhetsåret 2022-23 har Maria Appelgren varit president med den äran. Hon har med sin styrelse infört möten var 14:e dag vilket varit lyckosamt och klubben har en intressant programverksamhet som medlemmarna får ta del av vid sammankomsterna. Klubben har bland annat samlat pengar till Rotary Doctors och delat ut Kim Wall stipendiet till Amanda Fridholm i klass 9a på Liljeskolan.
Ny president är Maria Wilhelms som ser fram emot detta ärofulla uppdrag med spänning och ödmjukhet. Rotary har gamla anor och är en global sammanslutning med över 1,2 miljoner medlemmar över hela världen som är engagerade i att bygga en bättre värld. Som Rotarymedlem har du vänner överallt och du kan med dina erfarenheter och nätverk bidra till Rotarys mål.
Ta gärna kontakt om du är intresserad av var verksamhet och vill delta.