Online Registration
  • Registration for this event is now closed.
 
24
okt
2019
Trelleborg-S:t Nicolai
Stetti Harbour Café
Laxvägen 10
Trelleborg ,  23192
Sweden

Världen över genomförs olika typer av aktiviteter bland Rotaryklubbar och distrikts under World Polio Day den 24 oktober. . Kampen mot polio har pågått i många år. Nu är vi nära att med gemensamma krafter se till att sjukdomen utrotas. För att lyckas behöver vi hålla ut och kämpa på ända in i mål.

För att bli en del i denna gemensamma rörelse inom Rotary väljer Trelleborg Rotaryklubb och Trelleborg-S:t Nicolai Rotaryklubb att tillsammans arrangera en ölprovning.

Det blir provning av de lokala ölerna från Hönsinge Hantwerksbryggeri AB under ledning av bryggare Magnus Servin. Platsen är Stetti Harbour Café, Gislövs hamn, där rotarianen Johan Wåhlander håller till.

Ett lysande tillfälle att bjuda med någon som är dels nyfiken på god öl, dels nyfiken på Rotary för att lära sig mer om båda tingen. Ett tillfälle att både ha trevligt tillsammans och göra gott i världen.


Denna ölprovning kostar 350 kronor/person och då är bidraget till End Polio Now inräknat. Sista dag för anmälan är 22 oktober.  

Anmälan sker i två steg. Först gör du en inbetalning till bankkonto SEB 5699 00 944 27 och anger för vem inbetalningen gäller. Därefter meddela Ulf Bingsgård namn för vem inbetalningen gäller på Ulf.Bingsgard@telia.com Det är möjligt att betala via swish på 0720214112 eller kontant på plats.
Se bara till att anmälda dig senast den 20 oktober


Varmt välkommen!