26
okt
2020
Trelleborg-S:t Nicolai
Hotell Dannegården
Strandgatan 32
Trelleborg, Sverige 23193
Sweden

Ikväll får vi höra mer om Viqtoria som är en ideell förening för kvinnliga företagare och kvinnor i ledande befattningar verksamma i Trelleborgs kommun. Deras målsättning är att föreningen ska vara den naturliga mötesplatsen för företagsamma kvinnor i vår kommun. 

Ameli Rosenqvist Green från företagsnätverket Viqtoria:

Med örat mot marken ger Ameli Rosenqvist Green, styrelseordförande i Viqtoria samt grundare till Goda livet på landet, oss en trendspaning i hur företagarna mår och vilka utmaningar de har ställts inför pga Covid-19. 

Bla berättar Ameli om resultatet av Viqtorias företagsenkät, och vad som planeras framöver. Dessutom om vilka aktiviteter som Goda livet på landet har tagit för att satsa sig ur krisen. 

Och har med sig en av medlemmar i Viqtoria Maria Grönquist från GoKreativ:

Hur driver man handel idag? Att koppla samman det digitala med det fysiska och våga vara personlig tror Co Kreativ är lösningen. Det behövs nya, kreativa koncept för att ta oss ur butiksdöden. Event, sociala medier och dekoration behöver knytas samman för att skapa upplevelsen. Detta kommer Maria Grönquist från Co Kreativ att berätta om. 

Våra möten är alltid både fysiska och digitala. Vill du delta digitalt loggar du in kl 19:00 på Join Zoom Meeting  https://us05web.zoom.us/j/85917228026?pwd=Nmc1QmRqOHMvWDdtdUF0WSt3MHEyQT09

Meeting ID: 859 1722 8026    Passcode: RotaryTBG

Varmt välkommen!